DANSEN IN DE GROOTSTE EN VEILIGSTE DANSSCHOOL VAN DEN HAAG (500 M2)  MET GENOEG VENTILATIE EN AIRCONDITION.
U KUNT VEILIG DANSEN ALS U ZICH AAN DE VOORSCHRIFTEN HOUDT VAN DE RICHTLIJNEN VOLGENS HET RIVM VOOR DANSSCHOLEN.

MET VRIENDELIJK DANSGROETEN, BENNO EN MIETZIE

 

Hartelijk welkom in onze dansschool (500 m2) met schitterende nostalgische kroonluchters. Onze dansschool is al jaren een begrip voor Den Haag  en omgeving. 
Wij geven al velen jaren dansles in verschillende dansen o.a. de foxtrot, Engelse wals, tango, cha cha cha, jive, Weense wals, rumba, samba, salsa, merengue en de paso doble. Wij zijn gediplomeerde dansleraren en aangesloten bij de Nederlands Bond van Dansleraren. “Dance Masters”. Half september starten wij weer met nieuwe lessen voor beginners, gevorderden en vergevorderden voor paren, maar ook voor scholierenGratis inhaallessen mogelijk. Eventueel 1ste les een proefles, u moet hier wel officieel voor inschrijven. U/je leert in de eerste 12 lessen een basisprogramma van  “Tango tot Salsa”  waar uw/je vrienden versteld van zullen staan voor maar slechts € 120,00 euro per persoon. Mocht u/je ook geïnteresseerd zijn, kunt u via deze website inschrijven. Ga naar “cursus of  “ïnschrijven” daarna naar afd. “stijl-en latindansen”, zoek welke dag en danscursus u/je wenst en klik op “schrijf in”.

Welkom bij onze dansschool

Hartelijk welkom bij Dansschool Van der Meulen-Wesseling. Onze dansschool is al jaren een begrip in Den Haag en omgeving. U kunt hier danscursussen volgen in een zaal met schitterende nostalgische kroonluchters.

De dansschool wordt gerund door gediplomeerde dansleraren en is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Dansleraren “Dance Masters”. De cursussen zijn geschikt voor beginnende, gevorderde en vergevorderde dansers. Paren van alle leeftijden zijn welkom. Heeft u geen danspartner, mail uw gegevens door en wellicht kan er iets voor u geregeld worden. U leert in de eerste 12 lessen een basisprogramma van  “Tango tot Salsa”. Hierbij komen verschillende dansen in diverse stijlen aan bod.

De cursussen starten drie keer per jaar. Op de pagina inschrijven vindt u het volledige lesprogramma.

Kom langs voor een proefles

Als u het eerst wilt uitproberen, kom dan langs voor een proefles. U moet zich wel officieel inschrijven. Zet bij het inschrijven “proefles” achter uw naam.

Het is ook mogelijk om langs te komen en uw dansvaardigheden te laten zien tijdens een van de wekelijkse dansmiddagen of dansavonden.

Nieuw bij ons is de Kidswing. Laat uw kinderen kennis maken met verschillende hippe dansen zoals Jazzballet, peuterdans, kleuterdans, Jazz-Streetdance, Hip Hop of Breakdance. Deze lessen worden aangeboden aan kinderen van drie tot en met zestien jaar.

 

Wat kunt u bij ons leren

U kunt ons altijd bereiken, zowel via de mail als via de telefoon.

Heeft u suggesties of vragen?

2 + 12 =

Kids breakdans
Hier komt uw eigen tekst
Salsa
Hier komt uw eigen tekst
Merenge
Hier komt uw eigen tekst
Stijldansen
Hier komt uw eigen tekst

U kunt ons hiervinden